Over ons

LED-specialist sinds 2010

Leds Refresh is specialist op het gebied van LED-verlichting.

Wij adviseren & leveren de nieuwste verlichting voor op de zakelijke markt of bij je thuis. Door de jarenlange ervaring hebben wij een selectie kunnen maken van LED-verlichting met de beste prijs/kwaliteit-verhouding.

Waarom?

Nú is het moment om de overstap op LED-verlichting te maken. Immers met de doorbraak van LED kan de grootste slag geslagen worden op besparing van energiekosten. Aan de lichtkwaliteit ligt het tegenwoordig niet meer en de prijzen zijn inmiddels ook behoorlijk gekelderd. Echter is meestal de besparing groter dan dat de prijs nog zal zakken, dus als het licht goed gevonden wordt, is nú het moment!

Onafhankelijk

Leds Refresh houdt de ontwikkelingen van de LED-technologie nauwlettend in de gaten. Wij bieden een breed assortiment aan met een combinatie van het huismerk en diverse A-merken. Op deze manier kunnen we een objectief advies geven over welke lampensoort van welk merk het beste voor jouw situatie is.

Vervangen

Naast het vervangen van stroomvreters als gloei- en halogeenlampen, biedt Leds Refresh ook alternatieven op basis van LED voor TL- en spaarlampen. De door ons gekozen producten passen altijd in de bestaande armatuur en op het elektriciteitscircuit (trafo’s, dimmers, etc.) en dus hoeven enkel de lampen vervangen te worden.

Waarom Leds Refresh?

  • Vrijblijvend advies. Wij testen de LED-producten uitvoerig en proberen je zo goed mogelijk te informeren.
  • Leds Refresh is niet afhankelijk van één merk en kan hierdoor objectief de beste lamp voor iedere situatie leveren.
  • 14 dagen retourrecht. Bevalt de LED-verlichting niet, dan kun je alles kosteloos retour zenden.
  • Leds Refresh biedt een garantie van minstens 2 jaar op alle producten.
  • Advies en begeleiding subsidies en fiscale voordelen (Energie Investerings Aftrek).
  • Middels bespaarkoop voor het bedrijfsleven is geen investering nodig. Je lost af aan de hand van je besparing. In de meeste gevallen zijn de producten plug-and-play, maar mocht je toch gebruik willen maken van een erkend installateur, dan biedt Leds Refresh deze aan tegen scherp tarief.

14 dagen retourrecht

Bij ons mag je achteraf betalen en heb je 14 dagen retourrecht, zodat je de LED-producten eerst kunt proberen. 

Bevalt het niet, dan stuur je alles retour.

Snelle en betrouwbare levering

Voor 15:00 uur besteld en op voorraad is de volgende dag in huis!

Wij verzenden met PostNL, zodat je pakket zorgzaam wordt behandeld en je het pakket met de bijgeleverde track-and-trace-code kunt volgen. Wel zo prettig.

Laatst bekeken