RVS Tuinspot Kella (12V)

39,95
exclusief btw
Deze tuinspot biedt zeer veel mogelijkheden. Doordat je zelf je MR16 LED-spot uit kunt kiezen voor in deze tuinlamp, heb je alle vrijheid in belichting van je tuin. 

Met de ronde voet kan deze tuinspot eenvoudig op een vlakke ondergrond bevestigd worden met een schroef of bout.

Je kunt zelf je MR16 LED-spot uitkiezen voor een optimaal lichtontwerp. Heb je niet veel licht nodig, maar wil je wel sfeer creëren in je tuin, dan is de MR16 LED-spot 21 een prima oplossing. Deze LED-spot is zeer energiezuinig en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Wil je wat meer licht, dan is de MR16 LED-spot 60 SMD waarschijnlijk wat je zoekt. Deze produceert net even meer licht. Bijkomend voordeel is de brede lichthoek van 120°, wat extra handig is voor het aanlichten van objecten. Mocht je veel licht in je tuin willen hebben dan moet je een iets zwaardere LED-spot kiezen. De Philips LED-spot MR16 6,5W met extra warmwit licht is dan een doeltreffende LED-lamp.

Specificaties

  • Werkspanning 12V
  • Geschikt voor MR16 LED-spots
  • Grondpin bijgeleverd Nee
  • Behuizing Roestvrijstaal
  • Glas Gehard (vorstbestendig)
  • Hoogte 180mm
  • Garantie 2 jaar
39,95 33,02 exclusief btw
aantal
Dit product is niet op voorraad. Dit product wordt op // verwacht. mail mij bij voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling

Gebruik van de MR16 LED-spot 12 Volt

De tuinspot Kella is geschikt voor alle kleine MR16 LED-spots van 12 Volt die je er zelf in kunt pluggen. De stevige massieve behulzing zorgt er voor dat de tuinspot vast in de grond staat. Het voordeel van deze tuinverlichting is dat de tuinspot zowel vanaf de onderkant als vanaf de bovenkant verstelbaar is, waardoor de ideale belichting gecreeërd kan worden.

Via de achterkant van de tuinspot sluit je de bedrading aan met een kroonsteentje, meer informatie hierover vind je hier: Uitleg aansluiten tuinspots 12 Volt
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd