RGB LED-spot GU10

24,95
exclusief btw
Deze multicolour LED-spot kent 8 verschillende kleuren. Met een druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening bepaalt u de kleur van deze RGB LED-spot. Plug-and-play, dus u hoeft niets te monteren of te installeren.

Naast de keuze uit de 8 verzadigde kleuren, kan er één van de 6 voorgeprogrammeerde lichtprogramma's kiezen. Een voorbeeld hiervan is knipperend van de ene naar de andere kleur of rustig laten overvloeien van kleuren.

Daarnaast heeft deze RGB LED-spot een prima dimfunctie. Is de standaard 100 lumen teveel, dan kan er traploos gedimd worden.

Ook kan deze RGB-spot op normaal wit licht ingesteld worden, voor als u even geen kleur wilt.

Specificaties

  • Energieverbruik 5 Watt
  • Dimbaar Ja, met afstandsbediening
  • Lichtopbrengst 100 lumen
  • Lichthoek 30°
  • Branduren 20.000
  • Hoogte 77mm
  • Diameter 50mm
  • LED-trafo nodig Nee
  • Garantie 2 jaar
24,95 20,62 exclusief btw
aantal
Dit product is niet op voorraad. Dit product wordt op // verwacht. mail mij bij voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling
Toepassingen spot

De spot is bedoeld voor binnen gebruik en door de kleurtemperatuur uitermate geschikt voor sfeervolle kamers zoals woonkamers en slaapkamers. Waar LED-verlichting vroeger nog weleens kil kon overkomen is het tegenwoordig niet meer dan normaal dat LED-verlichting een prima vervanger is van sfeervolle verlichting. Tevens is deze spot ook geschikt voor aanlichten van objecten.  

Energiebesparing


Nog steeds is de markt van LED-verlichting in volle ontwikkeling. LED-lampen worden nog steeds energiezuiniger en efficiënter. Gemiddeld bespaar je nu al rond de 80% energie door het gebruik van LED-verlichting. Daarbij geldt, hoe langer je de LED-lamp aan hebt staan, hoe hoger de besparing zal zijn. Daar komt nog eens bij dat de LED gemiddeld tien tot twintig keer zo lang mee gaat dan de 60W gloeilamp.  

Garantie


Er zit een garantie van 2 jaar op. Dit houdt in wanneer de LED-lamp onverhoopt buiten jouw toedoen binnen deze termijn kapot gaat, je van ons een nieuwe krijgt toegestuurd. 

Service

Mocht je voordat je gaat bestellen toch nog wat vragen hebben over de installatie of gebruik van de lamp, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze technische kennis zijn we altijd bereid mee te denken naar de juiste oplossing! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het product toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte, daarom heb je bij ons 14 dagen bedenktijd. Besluit je toch om het te retourneren, dan storten wij gelijk het geld terug als we het in goede orde hebben ontvangen en kijken we samen met jou mee naar een alternatief.


Vergelijking


Er zijn honderden, zo niet duizendenfabrikanten actief in de LED-verlichting. Wij hebben een selectie gemaakt van merken met de beste prijs/kwaliteit, maar ook hier zit onderling nog wel verschil tussen. We vergelijken de verschillende merken en laten de globale eigenschappen van onze standaard gevoerde merken in onze
blogs de revue passeren.
 
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd