Onze artikelen over LED

Vind de beste LED-lamp

Sinds de start van onze webshop, begin deze zomer, is er erg veel veranderd aan de website. Door goed naar onze bezoekers te luisteren blijven we ons doorontwikkelen. Één van de methodes waardoor we exact weten waar onze bezoekers tegenaan lopen tijdens het scrollen door onze website, is door er letterlijk naast te zitten en mee te kijken.

Op deze manier proberen we de website stapje voor stapje gebruiksvriendelijker te maken. Zo hebben we inmiddels meer betaalmethodes toegevoegd, verzenden naar België mogelijk gemaakt, een chat-functie ingebouwd voor de meest urgente vragen, en bundels aangeboden waardoor je zelf niet alles bij elkaar hoeft te zoeken.

Selecteer de juiste LED-lamp


Één van de punten die nog niet duidelijk was voor sommigen is het kiezen van de juiste lamp en welke fitting ze daarvoor nodig hebben. Wanneer je eens in de vijf jaar (bij LED: 20 jaar) je lamp vervangt heb je niet altijd alle technische kennis in huis waardoor je meteen weet welke nieuwe LED-lamp je nodig hebt. Mede door het grote aanbod van verschillende LED-lampen is het dan moeilijk de juiste keuze maken.

Hier hebben we iets op bedacht: op de homepage vind je bij ons de ‘lampenzoeker’. Aan de plaatjes met fittingen kun je gemakkelijk zien welke LED-lamp je nodig hebt, zonder dat je daar eerst voor op onderzoek uit moet. Vervolgens klik je op je de lamp die je nodig hebt, en je wordt gelijk geleid naar de juiste categorie LED-lampen. Op deze manier maken we het zoeken en vinden van de juiste LED-lamp een stuk efficiënter.

Probeer het zelf en ga naar onze homepage, en laat ons weten wat je ervan vindt.

Goede voornemens 2014


Naast de ‘lampenzoeker’ is er meer op komst: Zo zal in 2014 een live voorraad status worden toegevoegd aan al onze producten. Op deze manier word je automatisch op de hoogte gehouden hoeveel producten er nog op voorraad liggen in ons magazijn. Verder blijven we in 2014 natuurlijk goed naar onze bezoekers luisteren. Door jullie feedback hebben we al heel veel kunnen realiseren, maar dit kan altijd beter!

Voor het nieuwe jaar wensen wij al onze bezoekers en klanten een stralend jaar toe! Een jaar met licht aan horizon! En een jaar waar licht schijnt aan het einde van de tunnel! Oké…Dit was enigszins ‘lichtelijk’ overdreven. #FLAUW

Over Lucien Luijkx

Marketingexpert "maakt de zoektocht naar de juiste LED-verlichting makkelijker"

Reageren

Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd