3 Mini LED-grondspotjes

19,95
exclusief btw
Dit is de kleinste LED-grondspot 12V uit ons assortiment. Met een energieverbruik van slechts 0,3 Watt zijn deze LED-grondspotjes extreem energiezuinig

Ideaal wanneer u niet teveel licht nodig heeft, bijvoorbeeld als markeerverlichting langs een voetpad.

Werkt op de Power Supply uit dit Plug-and-Play assortiment en kan aangesloten worden op bijvoorbeeld de standaard kabel van 9 meter lang. Deze set heeft drie losse LED-lampjes, die ieder een aansluiting vereisen.

De drie leverbare kleuren zijn: amber, wit of blauw.

Specificaties

  • Kleur Warmwit, wit of blauw
  • Energieverbruik 0,3 Watt
  • Aantal LED's 1 per spot
  • Diameter 25mm
  • Diepte 45mm
  • Lengte snoer 1 meter
  • LED merk TOP
  • IP-normering IP67 (waterbestendig)
  • Garantie 2 jaar
19,95 16,49 exclusief btw
aantal
Dit product is niet op voorraad. Dit product wordt op // verwacht. mail mij bij voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling

Kleine grondspotjes

De afmetingen van deze kleine grondspotjes zijn behoorlijk klein, waardoor ze op de meest gekke plaatsen weggewerkt kunnen worden. De hoogte is 45mm en de breedte van de kop (het gedeelte dat boven de grond uitsteekt) is 25mm. Het licht dat hier vanaf komt is dan ook zeker niet reuze, maar is ideaal als markeerverlichting in de tuin langs het pad.

Extreem zuinig

Het energieverbruik van deze LED-spotjes is haast verwaarloosbaar: slechts 0,3 Watt per spotje! Zo zuinig is geen enkel ander grondspotje. Als u iets meer licht zoekt is de Midi of de Maxi grondspot wellicht geschikter.

Waterbestendige LED

Een grondspot dient waterbestendig te zijn. Gelukkig zijn deze grondspotjes voorzien van een IP67-normering, wat betekent dat ze volledig waterbestendig zijn. Geen reden tot paniek dus bij de eerste de beste regenbui..!

Hoe moet ik de Mini grondspotjes aansluiten?

Het aansluiten van deze Mini grondspotjes op de Plug-and-Play bekabeling kan niet makkelijker. De grondspotjes zijn al voorzien van een klein stekkertje die past op de aansluiting van bijvoorbeeld de grote 9 meter lange kabel met 6 aansluitingen. U zou daar dus twee van deze sets (totaal 6 grondspotjes dus) op aan kunnen sluiten. U heeft verder niets nodig om ze aan te sluiten. 

Het enige dat u nog nodig heeft om de grondspotjes van stroom te voorzien is de Power Supply uit dit assortiment. Ook deze is voorzien van de benodigde aansluitingen voor de bekabeling.

De makkelijkste set die er is!
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd