3 Midi LED-grondspotjes

4.3 / 5 (1 review)
44,95
exclusief btw
Dit is de middelgrote LED-grondspot 12V uit ons assortiment. Met een energieverbruik van slechts 0,5 Watt zijn deze LED-grondspotjes extreem energiezuinig. Er zitten 6 LED'tjes in van het merk TOP, terwijl de Mini LED-grondspotjes slechts 1 LED'tje per spot hebben.

De amberkleurige variant geeft zacht en sfeervol licht, waar de witte en blauwe varianten helder en fris licht geven.

Werkt op de Power Supply uit dit Plug-and-Play assortiment en kan aangesloten worden op bijvoorbeeld de standaard kabel van 9 meter lang. Deze set heeft drie losse LED-lampjes, die ieder een aansluiting vereisen.

De drie leverbare kleuren zijn: amber, wit of blauw.

Specificaties

  • Kleur Warmwit, wit of blauw
  • Energieverbruik 0,5 Watt
  • Aantal LED's 6 per spot
  • Diameter 40mm
  • Diepte 57mm
  • Lengte snoer 2 meter
  • LED merk TOP
  • IP-normering IP67 (waterbestendig)
  • Garantie 2 jaar
44,95 37,15 exclusief btw
aantal
Dit product is niet op voorraad. Dit product wordt op // verwacht. mail mij bij voorraad
Schrijf een beoordeling
4.3 / 5
gemiddelde beoordeling gebasseerd op 1 beoordeling(en):
I. Bommel zei 2138 dagen geleden :

Ik heb deze spotjes langs het voetpad geplaatst. Dit geeft een leuk effect, maar ik had eerlijk gezegd wat meer licht verwacht. Normaal gesproken zal dit genoeg zijn, maar ik hoopte dat hij de bomen ook zou aanlichten.

Dit product kreeg

Middelgrote grondspots

De afmetingen van deze grondspotjes zijn iets groter dan de Mini-versie en geven ook iets meer licht. Het licht volstaat om een pad of de rand van een tuin sierlijk mee te verlichten.

Extreem energiezuinig

Het gemeten energieverbruik van één Midi Grondspot is 0,5 Watt. Deze totale set van drie LED-grondspotjes heeft dus een verwaarloosbaar energieverbruik van 1,5 Watt. Dit zijn dan ook de allerzuinigste LED-grondspotjes die er zijn!

Hoe moet ik de Midi grondspotjes aansluiten?

Het aansluiten van deze Midi grondspotjes op de Plug-and-Play bekabeling kan niet makkelijker. De grondspotjes zijn al voorzien van een klein stekkertje die past op de aansluiting van bijvoorbeeld de grote 9 meter lange kabel met 6 aansluitingen. U zou daar dus twee van deze sets (totaal 6 grondspotjes dus) op aan kunnen sluiten. U heeft verder niets nodig om ze aan te sluiten

Het enige dat u nog nodig heeft om de grondspotjes van stroom te voorzien is de Power Supply uit dit assortiment. Ook deze is voorzien van de benodigde aansluitingen voor de bekabeling.

De makkelijkste set die er is!
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd