Philips LED-spot MR16 Warmwit 6,5W

27,95
exclusief btw
Dit is de krachtigste LED-spot MR16 van Philips. Deze LED-spot MR16 6,5W heeft veel maar toch zacht en aangenaam licht. Het aantal lumen is maar liefst 380, terwijl de kleurtemperatuur 2700K is, wat als extra warmwit omschreven kan worden.

Deze LED-spot MR16 van Philips is het alternatief op de 50 Watt halogeenspotjes 12V.

Het bijzondere aan de Philips LED-spots MR16 is dat deze altijd werken op de conventionele trafo's. U loopt dus niet het risico de trafo's te moeten vervangen voor speciale LED-trafo'sPlug-and-Play, het werkt altijd!

Deze LED-spot MR16 is niet dimbaar.

Specificaties

 • Merk Philips
 • Type 6,5 Watt
 • Energieverbruik 50 Watt halogeenspot
 • Lichtopbrengst 85%
 • Vervangt 20.000 (20 jaar)
 • Kleurtemperatuur 380 lumen
 • Lichtkleur 36┬░ (standaard halogeen)
 • Kleurweergave Extra warmwit
 • Lichthoek 2700K
 • Dimtone 4
 • Kleur instelbaar Nee
 • Branduren 2 jaar
27,95 23,10 exclusief btw
aantal
Dit product is op voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling
Toepassingen spot

De spot is bedoeld voor binnen gebruik en door de kleurtemperatuur uitermate geschikt voor sfeervolle kamers zoals woonkamers en slaapkamers. Waar LED-verlichting vroeger nog weleens kil kon overkomen is het tegenwoordig niet meer dan normaal dat LED-verlichting een prima vervanger is van sfeervolle verlichting. Tevens is deze spot ook geschikt voor aanlichten van objecten.  

Energiebesparing


Nog steeds is de markt van LED-verlichting in volle ontwikkeling. LED-lampen worden nog steeds energiezuiniger en effici├źnter. Gemiddeld bespaar je nu al rond de 80% energie door het gebruik van LED-verlichting. Daarbij geldt, hoe langer je de LED-lamp aan hebt staan, hoe hoger de besparing zal zijn. Daar komt nog eens bij dat de LED gemiddeld tien tot twintig keer zo lang mee gaat dan de 60W gloeilamp.  

Garantie


Er zit een garantie van 2 jaar op. Dit houdt in wanneer de LED-lamp onverhoopt buiten jouw toedoen binnen deze termijn kapot gaat, je van ons een nieuwe krijgt toegestuurd. 

Service

Mocht je voordat je gaat bestellen toch nog wat vragen hebben over de installatie of gebruik van de lamp, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze technische kennis zijn we altijd bereid mee te denken naar de juiste oplossing! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het product toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte, daarom heb je bij ons 14 dagen bedenktijd. Besluit je toch om het te retourneren, dan storten wij gelijk het geld terug als we het in goede orde hebben ontvangen en kijken we samen met jou mee naar een alternatief.


Vergelijking


Er zijn honderden, zo niet duizendenfabrikanten actief in de LED-verlichting. Wij hebben een selectie gemaakt van merken met de beste prijs/kwaliteit, maar ook hier zit onderling nog wel verschil tussen. We vergelijken de verschillende merken en laten de globale eigenschappen van onze standaard gevoerde merken in onze
blogs de revue passeren.
 
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd