Pharox 200 E14 Candle 5W

11,95
exclusief btw
De Pharox 200 E14 Kaarslamp geeft een prachtig sfeervol warmwit licht. Deze LED-lamp is uitermate geschikt voor toepassingen in kroonluchters. 

Het energieverbruik van de Pharox 200 E14 Kaarslamp is 5 Watt en geeft daarmee een lichtopbrengst van 210lumen. Dit is vergelijkbaar met een 25 Watt gloeilamp of een 20 Watt halogeenlamp.

De Pharox 200 E14 Kaarslamp is uitgerust met grote koelribben, zodat deze LED-lamp zijn warmte extra goed kwijt kan. Dit komt de levensduur ten goede: ruim 25.000 uur!

De matte cover zorgt voor een egaal lichtbeeld en voorkomt verblinding, en draagt bij aan extra sfeer ! 

Kortom, de Pharox 200 E14 Kaarslamp is een ideale LED-lamp voor in kroonluchters.

Specificaties

11,95 9,88 exclusief btw
aantal
Dit product is op voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling

Toepassingen Pharox 200 E14 : 

De Pharox 200  E14 is bedoeld voor binnengebruik en door een kleurtemperatuur van 2700K uitermate geschikt voor sfeervolle kamers zoals woonkamers en slaapkamers. Waar LED-verlichting vroeger nog weleens kil kon overkomen is het tegenwoordig niet meer dan normaal dat LED-verlichting een prima vervanger is van sfeervolle verlichting. 


Energiebesparing :

Nog steeds is de markt van LED-verlichting in volle ontwikkeling. LED-lampen worden nog steeds energiezuiniger en effici├źnter. Gemiddeld bespaar je nu al rond de 80% energie door het gebruik van LED-verlichting. Daarbij geldt, hoe langer je de LED-lamp aan hebt staan, hoe hoger de besparing zal zijn. Daar komt nog eens bij dat de Pharox 200 E14 gemiddeld tien tot twintig keer zo lang mee gaat dan de 60W gloeilamp!!


Garantie : 

Er zit een garantie van 2 jaar op de Pharox 200 E14. Dit houdt in wanneer de LED-lamp onverhoopt buiten jouw toedoen binnen deze termijn kapot gaat, je van ons een nieuwe krijgt toegestuurd. 


Service : 

Mocht je voordat je gaat bestellen toch nog wat vragen hebben over de installatie of gebruik van de lamp, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze technische kennis zijn we altijd bereid mee te denken naar de juiste oplossing! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het product toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte, daarom heb je bij ons 30 dagen bedenktijd. Besluit je toch om het te retourneren, dan storten wij gelijk het geld terug als we het in goede orde hebben ontvangen en kijken we samen met jou mee naar een alternatief.

Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd