LED Flame Kaarslamp punt 4W

5 / 5 (1 review)
19,95
exclusief btw
In open armaturen zoals kroonluchters, wilt u graag dat de LED-lamp fraai is afgewerkt. Deze LED Flame Kaarslamp van Leds Refresh is een lust voor het oog en geeft nog prachtig warm licht ook.

Deze versie is uitgerust met een punt, zodat deze niet meer te onderscheiden is van een gloeilamp.

Het energieverbruik is slechts 4 Watt, terwijl de lichtopbrengst vergelijkbaar is met een 20 Watt gloeilamp.

De kleurtemperatuur is 2300K, waardoor deze LED Flame Kaarslamp een zeer zacht en warm licht geeft. Deze LED-lamp maakt iedere ruimte sfeervol.

De verwachte levensduur is 20.000 uur. Dus naast de 80% energiebesparing bespaart u ook doordat u de komende 20 jaar geen nieuwe gloeilampen meer hoeft aan te schaffen!

Kortom, één van de mooiste LED-kaarslampen van het moment.

Specificaties

19,95 16,49 exclusief btw
aantal
Dit product is niet op voorraad. Dit product wordt op // verwacht. mail mij bij voorraad
Schrijf een beoordeling
5 / 5
gemiddelde beoordeling gebasseerd op 1 beoordeling(en):
Smithd201 Smithd201 zei 1873 dagen geleden :

I loved your blog article. Really Cool. dgkeggefaafkegab

Dit product kreeg

Lichtkleur LED-kaarslampen

De lichtkleur van LED-kaarslampen geven geregeld teleurgestelde blikken wanneer een gloeilamp wordt vervangen door een zogenaamde LED-lamp met warm licht. Vooral als de gloeilampen gedimd worden wordt de lichtkleur aanzienlijk warmer en schuift de kleurtemperatuur op van 2700K naar 2200K. De 2200K zorgt voor een zeer warme sfeervolle gloed, wat bijna tegen oranje aan zit. 

Juist díe warme lichtkleur produceert deze LED Flame Kaarslamp 4W. Het verschil is haast niet te zien en een niet-geïnformeerd iemand zal het zelden door hebben. Vandaar de naam: Flame.

Afwerking

De meeste LED-kaarslampen lijken niet op gloeilampen door de hoge behuizing waar de elektronica in verwerkt zit. Deze LED Flame Kaarslamp 4W heeft een subtiele behuizing, wat niet zo groot is als zijn soortgenoten. In de meeste toepassingen zal het kleine zilveren deel amper opvallen.

Glare

Wat vervelend kan zijn is de optredende verblinding (glare) van sommige LED-kaarslampen. Omdat al het licht uit de felle LED's komt is dit ook bij deze LED Flame Kaarslamp 4W een verschil met de gloeilampen. In sommige kroonluchters waar er constant recht in de lichtbron wordt gekeken kan dit een hinderende factor zijn.

Past de fitting niet?

Het kan zijn dat deze LED-lamp met kleine fitting niet past in uw armatuur omdat er een andere fitting in zit, bijvoorbeeld een grote fitting. Lastig, maar dit hoeft geen probleem te zijn. Met onze verloopfittingen kunt u elke lamp geschikt maken voor elke fitting.

Wilt u deze LED-lamp plaatsen in een grote fitting, dan kunt u deze verloopfitting gebruiken: Verloopfitting van E27 naar E14.


Heeft u vragen over de toepassingen van deze lamp, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd