Philips LED Kogel E27 Grote Fitting 4W

14,95
exclusief btw
De Philips LED Kogel E27 is leverbaar met een heldere of een matte cover.

Deze grote fitting gloeilampvervanger van Philips verbruikt slechts 4 Watt en vervangt daarmee een gloeilamp van ongeveer 25 Watt. 

Het warmwitte licht is haast identiek aan dat van een gloeilamp. De lichtopfbrengst is 250 lumenDe energiebesparing is dus ruim 85% en de verwachte levensduur is 20.000 uur.

De Philips LED Kogel E27 is bijzonder geschikt als accentverlichting of als sfeerverlichting.

Specificaties

 • Merk Philips
 • Type 4 Watt
 • Energieverbruik 25 Watt gloeilamp
 • Lichtopbrengst 85%
 • Vervangt 20.000
 • Kleurtemperatuur 250 lumen
 • Lichtkleur 180┬░
 • Kleurweergave Extra warmwit
 • Lichthoek 2700K
 • Dimbaar 2 jaar
 • Dimtone Nee
14,95 12,36 exclusief btw
aantal
Dit product is op voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling
Toepassingen De Philips LED Kogel E27 

De Philips LED Kogel  is bedoeld voor binnengebruik en door een kleurtemperatuur van 2700K uitermate geschikt voor sfeervolle kamers zoals woonkamers en slaapkamers. Waar LED-verlichting vroeger nog weleens kil kon overkomen is het tegenwoordig niet meer dan normaal dat LED-verlichting een prima vervanger is van sfeervolle verlichting.   

Energiebesparing


Nog steeds is de markt van LED-verlichting in volle ontwikkeling. LED-lampen worden nog steeds energiezuiniger en effici├źnter. Gemiddeld bespaar je nu al rond de 80% energie door het gebruik van LED-verlichting. Daarbij geldt, hoe langer je de LED-lamp aan hebt staan, hoe hoger de besparing zal zijn. Daar komt nog eens bij dat de Pharox 600 gemiddeld tien tot twintig keer zo lang mee gaat dan de 60W gloeilamp.  

Garantie


Er zit een garantie van 2 jaar op de Pharox 600. Dit houdt in wanneer de LED-lamp onverhoopt buiten jouw toedoen binnen deze termijn kapot gaat, je van ons een nieuwe krijgt toegestuurd. 

Service

Mocht je voordat je gaat bestellen toch nog wat vragen hebben over de installatie of gebruik van de lamp, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze technische kennis zijn we altijd bereid mee te denken naar de juiste oplossing! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het product toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte, daarom heb je bij ons 30 dagen bedenktijd. Besluit je toch om het te retourneren, dan storten wij gelijk het geld terug als we het in goede orde hebben ontvangen en kijken we samen met jou mee naar een alternatief.
   

Vergelijking


Er zijn honderden, zo niet duizendenfabrikanten actief in de LED-verlichting. Wij hebben een selectie gemaakt van merken met de beste prijs/kwaliteit, maar ook hier zit onderling nog wel verschil tussen. We vergelijken de verschillende merken en laten de globale eigenschappen van onze standaard gevoerde merken in onze
blogs de revue passeren.

Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd