Pharox 600 E27 Grote Fitting 9W

19,95
exclusief btw
De Pharox 600 LED-gloeilamp van Lemnis Lighting is een uitstekende lamp voor een mooie prijs. Deze LED-lamp vervangt eenvoudig een 60 Watt gloeilamp.

De kleurtemperatuur is 2700K, wat een extra warmwit licht geeft. De lichtopbrengst is 400 lumen, wat vergelijkbaar is met een 60 Watt gloeilamp. De Pharox 600 wordt verwacht minimaal 25.000 uur te branden. Bij gemiddeld gebruik is dit al snel 20 jaar.

Een groot voordeel van de Pharox 600 is dat deze LED-lamp direct op volle lichtsterkte is, in tegenstelling tot spaarlampen welke een opstarttijd hebben van vaak enkele seconden.

Met de Pharox 600 bespaar je eenvoudig 80% energie, zonder op lichtkwaliteit in te leveren.!!

Specificaties

 • Merk Pharox
 • Type 9 Watt
 • Energieverbruik 60 Watt gloeilamp
 • Lichtopbrengst 80%
 • Vervangt 25.000
 • Kleurtemperatuur 580 lumen
 • Lichtkleur 200┬░
 • Kleurweergave Extra warmwit
 • Lichthoek 2700K
 • Dimbaar 2 jaar
 • Dimtone Ja
19,95 16,49 exclusief btw
aantal
Dit product is op voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling
Toepassingen Pharox 600

De Pharox 400 is bedoeld voor binnengebruik en door een kleurtemperatuur van 2700K uitermate geschikt voor sfeervolle kamers zoals woonkamers en slaapkamers. Waar LED-verlichting vroeger nog weleens kil kon overkomen is het tegenwoordig niet meer dan normaal dat LED-verlichting een prima vervanger is van sfeervolle verlichting.   

Energiebesparing

Nog steeds is de markt van LED-verlichting in volle ontwikkeling. LED-lampen worden nog steeds energiezuiniger en effici├źnter. Gemiddeld bespaar je nu al rond de 80% energie door het gebruik van LED-verlichting. Daarbij geldt, hoe langer je de LED-lamp aan hebt staan, hoe hoger de besparing zal zijn. Daar komt nog eens bij dat de Pharox 600 gemiddeld tien tot twintig keer zo lang mee gaat dan de 60W gloeilamp.
 
Garantie

Er zit een garantie van 2 jaar op de Pharox 600. Dit houdt in wanneer de LED-lamp onverhoopt buiten jouw toedoen binnen deze termijn kapot gaat, je van ons een nieuwe krijgt toegestuurd. 

Service

Mocht je voordat je gaat bestellen toch nog wat vragen hebben over de installatie of gebruik van de lamp, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze technische kennis zijn we altijd bereid mee te denken naar de juiste oplossing! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het product toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte, daarom heb je bij ons 30 dagen bedenktijd. Besluit je toch om het te retourneren, dan storten wij gelijk het geld terug als we het in goede orde hebben ontvangen en kijken we samen met jou mee naar een alternatief.  

Vergelijking

Er zijn honderden, zo niet duizendenfabrikanten actief in de LED-verlichting. Wij hebben een selectie gemaakt van merken met de beste prijs/kwaliteit, maar ook hier zit onderling nog wel verschil tussen. We vergelijken de verschillende merken en laten de globale eigenschappen van onze standaard gevoerde merken in onze
blogs de revue passeren.
 
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd