Pharox 400 E27 Grote Fitting 8W

4.8 / 5 (1 review)
16,95
exclusief btw
De Pharox 400 LED-gloeilamp van Lemnis Lighting is een uitstekende lamp voor een mooie prijs. Deze LED-lamp vervangt eenvoudig een 40 Watt gloeilamp.

De kleurtemperatuur is 2700K, wat een extra warmwit licht geeft. De lichtopbrengst is 400 lumen, wat vergelijkbaar is met een 40 Watt gloeilamp. De Pharox 400 wordt verwacht minimaal 25.000 uur te branden. Bij gemiddeld gebruik is dit al snel 20 jaar.

Een groot voordeel van de Pharox 400 is dat deze LED-lamp direct op volle lichtsterkte is, in tegenstelling tot spaarlampen welke een opstarttijd hebben van vaak enkele seconden.

Met de Pharox 400 bespaart u eenvoudig 80% energie, zonder op lichtkwaliteit in te leveren.

In het filmpje hieronder vergelijken we deze standaard Pharox 400 met de Pharox 400 Flame variant.

Specificaties

 • Merk Pharox
 • Type 8 Watt
 • Energieverbruik 40 Watt gloeilamp
 • Lichtopbrengst 80%
 • Vervangt 25.000
 • Kleurtemperatuur 400 lumen
 • Lichtkleur 200°
 • Kleurweergave Extra warmwit
 • Lichthoek 2700K
 • Dimbaar 2 jaar
 • Dimtone Ja
16,95 14,01 exclusief btw
aantal
Dit product is niet op voorraad. Dit product wordt op // verwacht. mail mij bij voorraad
Schrijf een beoordeling
4.8 / 5
gemiddelde beoordeling gebasseerd op 1 beoordeling(en):
Nico van der Lee zei 1582 dagen geleden :

Erg goede lamp, zeer getrouw aan de kleur van de gloeilamp.
In combinatie met de goed afgestelde led-dimmer erg zuiver af te stellen.
Zeer tevreden over het resultaat.

Dit product kreeg

Vergelijking met de Pharox 400 flame

We hebben deze versie vergeleken met de Pharox 400 flame en er was een overduidelijk verschil in lichtkleur waarneembaar. De gewone Pharox 400 is een prima alternatief voor een standaard ongedimde gloeilamp. De Flame versie is nóg warmer van kleur. De lichtkleur gaat haast naar oranje/rood aan, wat erg sfeervol aanvoelt. Het filmpje waarbij we de Pharox 400 vergelijken met de Pharox 400 Flame vind je hier ook op Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=J6TJEDo2mSk

Toepassingen Pharox 400

De Pharox 400 is bedoeld voor binnengebruik en door een kleurtemperatuur van 2700K uitermate geschikt voor sfeervolle kamers zoals woonkamers en slaapkamers. Waar LED-verlichting vroeger nog weleens kil kon overkomen is het tegenwoordig niet meer dan normaal dat LED-verlichting een prima vervanger is van sfeervolle verlichting.


Energiebesparing Pharox 400

Nog steeds is de markt van LED-verlichting in volle ontwikkeling. LED-lampen worden nog steeds energiezuiniger en efficiënter. Gemiddeld bespaar je nu al rond de 80% energie door het gebruik van LED-verlichting. Daarbij geldt, hoe langer je de LED-lamp aan hebt staan, hoe hoger de besparing zal zijn. Daar komt nog eens bij dat de Pharox 400 gemiddeld tien tot twintig keer zo lang mee gaat dan de 40W gloeilamp.


Garantie

Er zit een garantie van 2 jaar op de Pharox 400. Dit houdt in wanneer de LED-lamp onverhoopt buiten jouw toedoen binnen deze termijn kapot gaat, je van ons een nieuwe krijgt toegestuurd. 


Service

Mocht je voordat je gaat bestellen toch nog wat vragen hebben over de installatie of gebruik van de lamp, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze technische kennis zijn we altijd bereid mee te denken naar de juiste oplossing! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het product toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte, daarom heb je bij ons 14 dagen bedenktijd. Besluit je toch om het te retourneren, dan storten wij gelijk het geld terug als we het in goede orde hebben ontvangen en kijken we samen met jou mee naar een alternatief.
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd