Plug-and-Play LED-strip RGB 1m

54,95
exclusief btw
Deze RGB LED-strip wordt compleet met bijbehorende trafo en controller geleverd. 

Iedere denkbare kleur is met een druk op de knop te creëeren. Wil je een ontspannen sfeer in huis, of juist een moderne look op kantoor, alles is mogelijk met deze RGB LED-strip.

Installeren van de RGB LED-strip is zeer eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is bijgeleverd. Je hoeft zelfs niet te schroeven of te lijmen om de LED-strip te monteren, want deze wordt geleverd met een sterke 3M plakstrip die op haast alle ondergronden stevig plakt. Je koppelt de losse onderdelen, plakt de LED-strip op de gewenste plek en je kunt direct genieten van sfeervolle LED-verlichting.

Deze LED-strip is perfect geschikt voor het aanlichten van een wand of als koofverlichting. 

Zoek je een eenvoudig te installeren LED-strip voor het indirect aanlichten in alle kleuren? Dan is dit de LED-strip die je moet hebben!

Specificaties

  • Aantal LED's/meter 30
  • Energieverbruik (W/meter) 2,4
  • Branduren 30.000-50.000
  • Lichthoek 120°
  • Lengte stekkersnoer 146cm
  • IP-normering IP20 (binnen)
  • Garantie 2 jaar
54,95 45,41 exclusief btw
aantal
Dit product is op voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling

Toepassingen

Het makkelijke aan de plug-and-play LED-strip is dat het eigenlijk alles in één is. Dit maakt de installatie een stuk gemakkelijker dan wanneer je alle losse onderdelen los bestelt en op maat moet koppelen. De LED-strip is in alle kleuren om te toveren door de RGB functie. Dit is een radiografisch op afstand bestuurbare afstandsbediening waarmee je de LED-strip kunt bedienen.

Dit houdt ook in dat praktisch alle soorten sfeer valt te creëeren, omdat je vrijwel elke kleur kunt oproepen en de LED-strip dimbaar is. Hierdoor is de RGB LED-strip met name geschikt voor sfeervolle kamers, zoals slaapkamers en woonkamers. 

De IP20-normering wil zeggen dat de LED-strip alleen geschikt is voor binnengebruik. Vochtige ruimtes, zoals badkamers, raden wij ook niet aan om deze LED-strip te gebruiken. Hiervoor zijn de LED-strips met een IP44 normering voor geschikt. Wil je een LED-strip buiten ophangen, ga dan voor de strips met een IP65 normering.

Laat je creativiteit dus de vrije loop!

Service en Garantie

Het is bij ons altijd mogelijk om binnen 14 dagen de producten terug te sturen als het niet helemaal bevalt. Zodra wij de producten in goede orde (inclusief in de verpakking) hebben ontvangen, storten wij direct het geld terug op de rekening.

Op de RGB LED-strip zit een garantie van 2 jaar. Mocht de strip dus tussentijds buiten jouw toedoen kapot gaan, dan krijg je een nieuwe toegestuurd.

Weet je niet of deze LED-strip wel de juiste keus voor je is? Via het LED-strip stappenplan krijg je snel een goed beeld welke strip je nodig hebt.
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd