Plug-and-Play LED-strip 5m

69,95
exclusief btw
Deze LED-strip wordt compleet met bijbehorende trafo en dimmer geleverd. 

De kleur is warmwit (3000K) of daglicht wit (6500K). Wil je zacht sfeervol licht, dan gaat de voorkeur uit naar warmwit, terwijl daglicht wit een frisse en moderne look geeft.

Installeren van deze LED-strip is zeer eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is bijgeleverd. Je hoeft zelfs niet te schroeven of te lijmen om de LED-strip te monteren, want deze wordt geleverd met een sterke 3M plakstrip die op haast alle ondergronden stevig plakt. Je koppelt de losse onderdelen, plakt de LED-strip op de gewenste plek en je kunt direct genieten van sfeervolle LED-verlichting.

Deze LED-strip is perfect geschikt voor het aanlichten van een wand of als koofverlichting. 

Zoek je een eenvoudig te installeren LED-strip voor het indirect aanlichten in warmwit of daglicht wit? Dan is dit de LED-strip die je moet hebben!

Specificaties

  • Energieverbruik (W/meter) 2,4
  • Branduren 30.000-50.000
  • Lichtopbrengst 150 lumen/meter
  • Lichthoek 120°
  • Lengte stekkersnoer 146cm
  • IP-normering IP20 (binnen)
  • Garantie 2 jaar
69,95 57,81 exclusief btw
aantal
Dit product is op voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling

Toepassingen

De 5 meter LED-strip is geschikt voor meerdere locaties. Doordat de strips in verschillende kleurtemperaturen te verkrijgen zijn, kun je ze praktisch in elke kamer gebruiken. Van sfeervolle verlichting in de slaap- en woonkamer (3000K) met een warmwitte kleur, tot aan helder wit licht voor een zolder, gang of keuken (6500K). Let wel, dat deze LED-strip alleen geschikt is voor binnengebruik en dus niet aan te brengen is op vochtige plekken zoals garages of een tuinhuis.

Besparing

Door de LED technologie die in de strips is verwerkt bespaar je ook nog eens enorm op je energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 85%. Hierdoor is je investering snel terug verdiend. Bovenop deze besparing komt ook dat het aantal branduren vele malen hoger ligt dan bij de oude technologie van gloei- en spaarlampen. Het aantal branduur bij de LED-strips ligt tussen de 35.000 en 50.000 uur. Dit houdt in dat een LED-strip bij intensief gebruik rond de tien jaar mee kan gaan.

Service en Garantie

Leds Refresh biedt haar klanten altijd de optie om binnen 14 dagen het product te retourneren. Let er op dat het product nog in goede staat en in de verpakking moet worden terug gestuurd. Zodra wij dit ontvangen storten wij gelijk het geld terug op de rekening. Mocht je nog vragen hebben over LED-strips of weet je niet welke je moet kiezen, neem dan een kijkje op onze blog over LED-strips

Op onze LED-strips zit standaard een garantie van twee jaar.
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd