Plug-and-Play LED-strip 2m

39,95
exclusief btw
Deze LED-strip wordt compleet met bijbehorende trafo en dimmer geleverd. 

De kleur is warmwit (3000K) of daglicht wit (6500K). Wil je zacht sfeervol licht, dan gaat de voorkeur uit naar warmwit, terwijl daglicht wit een frisse en moderne look geeft.

Installeren van deze LED-strip is zeer eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is bijgeleverd. Je hoeft zelfs niet te schroeven of te lijmen om de LED-strip te monteren, want deze wordt geleverd met een sterke 3M plakstrip die op haast alle ondergronden stevig plakt. Je koppelt de losse onderdelen, plakt de LED-strip op de gewenste plek en je kunt direct genieten van sfeervolle LED-verlichting in huis.

Deze LED-strip is perfect geschikt voor het aanlichten van een wand of als koofverlichting. 

Zoek je een eenvoudig te installeren LED-strip voor het indirect aanlichten in warmwit of daglicht wit? Dan is dit de LED-strip die je moet hebben!

Specificaties

  • Aantal LED's/meter 30
  • Energieverbruik (W/meter) 2,4
  • Branduren 30.000-50.000
  • Lichtopbrengst 150 lumen/meter
  • Lichthoek 120°
  • Lengte stekkersnoer 146cm
  • IP-normering IP20 (binnen)
  • Garantie 2 jaar
39,95 33,02 exclusief btw
aantal
Dit product is op voorraad

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling

Toepassingen Plug-and-Play LED-strip 2m

De Plug-and-Play LED-strip van 2 meter wordt steeds populairder voor in de slaap- of woonkamer. De LED-strip past praktisch bijna over al op vanwege de flexibiliteit en uitgebreide keus in afmetingen. Als voorbeeld is de LED-strip achter de tv te plakken voor extra sfeer in de woonkamer. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je zelf de kleur bepalen voor de sfeer die op dat moment gepast is. LED-strips is een nieuwe soort LED-technologie die ook veel gebruikt wordt voor feesten en evenementen. Uitermate geschikt bij het organiseren van borrels en verjaardagen dus. 

Energiebesparing

Nog steeds is de markt van LED-verlichting in volle ontwikkeling. De LED-lampen van tegenwoordig worden nog steeds energiezuiniger en efficiënter. In een LED-strip gaan per meter 30 leds met een totaal energieverbruik van ongeveer 2,4Watt. Dat maakt de LED-strip ontzettend zuinig in gebruik.

Garantie

Er zit een garantie van 2 jaar op de Plug-and-Play LED-strip. Dit houdt in wanneer de LED-strip onverhoopt buiten jouw toedoen binnen deze termijn kapot gaat, je van ons een nieuwe krijgt toegestuurd. 

Service

Mocht je voordat je gaat bestellen toch nog wat vragen hebben over de installatie of gebruik van de LED-strip, neem dan vooral contact met ons op. Met onze technische kennis zijn we altijd bereid mee te denken naar de juiste oplossing! Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het product toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte, daarom heb je bij ons 30 dagen bedenktijd om het product gratis uit te proberen. Besluit je alsnog om het te retourneren, dan storten wij gelijk het geld terug als wij de LED-strip in goede orde hebben ontvangen en kijken we samen met jou mee naar een alternatief.
Copyright © 2019 - Leds Refresh
Alle rechten gereserveerd